-Нэг өдрийн хоолны илчлэг 3200-З500 ккал ихгүй байх ёстой.
-Шингэн зүйл 2 литр орчим, давс 10гр-аас ихгүй хавагнах үед 5г, бүр давсгүй бол сайн.
-Ууранд жигнэсэн, чанасан хоол илүү тохирно. Өөх тос ихтэй хурц хоол хүнснээс татгалз.
-Орой унтахын өмнө элгээ хөнгөн байлгаж, хоол идэхгүй байх.
-Үхэр, тахиа, загасны мах, далайн бүтээгдэхүүн тохирно.
-II-р зэргийн бор гурилаар жигнэж хийсэн боов бүтээгдэхүүн, хар талх.
-Чихэр шоколаднаас эрс татгалзах, хязгаарлах.
-Архийг хэтрүүлж хэрхэвч болохгүй (өдөрт хатуу архи 40мл-ээс илүүгүй)
-Өнгөт ундаа, спрайт, сокоос татгалз. Үүний оронд цөс хөөлгөх үйлчилгээтэй эрдэс бодистой ус уух нь тустай.
No comments:
Post a Comment